Beyza ÖNEN SEKMEN - Okul Müdürü

İstanbul doğumludur. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Bolu da , lise öğrenimini Ankara da tamamlamıştır. 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi- Eğitim Fakültesi-Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden mezun olmuş, aynı yıl ilk defa Düzce Uzun Mustafa İlköğretimokulunda göreve başlamıştır. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Görsel Sanatlar , Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak görevini sürdürmüştür. 2006 yılından itibaren İstanbul Üsküdar Kısıklı Ortaokulu ,Üsküdar Şehit Cengiz Hasbal Ortaokulu, Üsküdar Araştırma Geliştirme Eğitim ve Uygulama Ortaokulu/Lisesi ve Ümraniye Bilge Soyak Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 10 Eylül 2021 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmış ve halen görevine devam etmektedir.